Behandelingen

Acrylgel

De acrylgel wordt gebruikt voor het verstevigen of verlengen van de natuurlijke nagel.
Acrylgel is een klei-achtige substantie. Het zit in een pot of in een tube. De stylist pakt een beetje acrylgel en bouwt er een nagel van. De nagel hardt uit in de lamp.

Kenmerken van acrylgel: 
· Stevig 
· Mooie natuurlijke uitstraling 
· Door zijn hardheid minder kwetsbaar 
· Diverse mogelijkheden op het vlak van kleur en nailart
· Nabehandelen na ongeveer 3a4 weken.

Nabehandelen acryl/gelnagel
Na 3 of 4 weken wordt het tijd om het kunstproduct na te behandelen. Er is sprake van zichtbare uitgroei en/of lucht langs de zijwallen en nagelriemen. Deze worden met enig deskundigheid weggevijlt en vervolgens komt er weer nieuw product op. De nagel is weer als nieuw! 

Bekijk de prijslijst

Gellak geeft een langdurige mooie kleur en glans op zowel de natuurlijke nagel als de kunstnagel. De gellak wordt uitgehard onder een LED-Lamp en blijft zo’n 3 a 4 weken goed zitten. In de salon werk ik met magnetic. De Gellak heeft een licht beschermende functie op de nagelplaat en is makkelijk aan te brengen.

Bekijk de prijslijst

Nagelbijt arrangement

Nagelbijten is een veel voorkomend probleem. Nagelbijten is niet alleen een nare gewoonte maar het kan ook schadelijk zijn. Het verhoogt de kans op infecties omdat vuil en bacteriën direct in de mond komen. Degenen die nagels bijten schamen zich er vaak voor, daarom houden ze hun handen zoveel mogelijk verborgen. Nagels en handen zijn ons visitekaartje; je kunt er nog zo goed uitzien, maar als je handen en nagels onverzorgd zijn haalt dit je uiterlijk naar beneden.

Daarom bied ik je het nagelbijt Arrangement aan.
Elke nagelbijter kan mooi nagels krijgen. Veel mensen denken dat kunstnagels niet geschikt zijn voor nagelbijters. Dit is een verkeerde inschatting en kan juist de oplossing zijn voor vele nagelbijters.
De behandeling bestaat uit 4 afspraken om er voor te zorgen dat je langzaam aan acryl nagels kan wennen. Ik verleng de nagel met kleine stapjes voor het mooiste resultaat.

Bekijk de prijslijst.

Nagelriemolie

Ik raad je aan naar de behandeling nagelolie te gebruiken. Nagelolie is gemaakt om de natuurlijke- en kunstnagel flexibiliteit, stevigheid en glans te geven. Geadviseerde werkwijze is om de nagelolie aan te brengen op de nagelriemen. De nagelolie zorgt voor een aangename geur en een heilzame, verjongende werking!